Video Foto Spirit civic à la Cluj: A luat mistria şi a început să astupe singur gropile de pe strada Lombului

Spiritul civic încă mai poate fi remarcat în oraşul comoară. Dacă autorităţile nu au acţionat pentru a repara strada Lombului, un cetăţean model a pus mâna pe mistrie şi a început să astupe craterele din mijlocul drumului.  

Cine are curajul să vorbească de rău oraşul comoară? Şi vorba aceea, "omul sfinţeşte locul" se poate proba chiar pe strada Lombului din Cluj-Napoca. "Exemplu de bun cetățean din partea unui vecin" se intitulează postarea de pe pagina de Facebook Dambul Rotund - Cartier Cluj-Napoca.

În imagini se poate observa un bărbat care şi-a lăsat maşina pe dreapta şi s-a apucat să plombeze de unul singur gropile din mijlocul drumului. "Sătul de gropile imposibil de ocolit de pe strada Lombului, omul a luat mistria şi a început lucrul.

Starea drumului este deplorabilă de mulți ani. Indicatoare şi marcaje rutiere nu există. Craterele din drumul de beton facut din vremea lui Ceaușescu se adâncesc în fiecare an.

Poliția locală a trecut prin zonă, dar fără interes în autosezisarea acestor de probleme deoarece gropilor nu li se pot pretinde impozite", scrie în postare. 

Postarea a avut parte şi de un comentariu ironic la adresa aspiraţiilor oraşului la realizări mult mai măreţe decât plombele voluntare din partea cetăţenilor model. "E frumos la Cluj. Oraş de 5 stele, care aspiră la metrou, şi altele grandioase...", a comentat cineva hărnicia omului de pe strada Lombului. 

Comenteaza