Clujenii s-au bucurat de mişcare în Parcul Central

Clujenii s-au bucurat de mişcare în Parcul Central
Clujenii au fost invitați astăzi să facă mișcare în Parcul Central din oraș. Festivalul Bucurie în Mișcare a poposit astăzi la Cluj. Pe parcursul întregii zile, clujenii au avut ocazia să participe la fel de fel de jocuri și activități sportive. Organizatorii încearcă să promoveze, in acest fel, mișcarea și stilul de viață sănătos printre români.

Evenimentul este unul dedicat copiilor și familiilor și cuprinde jocuri și concursuri destinate special acestora, dar și alte activități sportive. De asemenea, clujenii au putut să participe la o strângere de fonduri, care are ca scop adunarea unei sume necesare pentru organiyarea unei tabere de vară a elevii olimpici din țară. Pe lângă clasicele sporturi, clujenii au avut ocazia să participe și la activități inedite precum bubble football, jocuri la țintă, fotbal la țintă și multe altele.

"Încercam să promovăm mişcarea în primul rând prin activităţile de aici, prin fitness, salsa, tango, precum şi prin jocurile pe care le organizăm, jocuri de teren, dar şi prin alergare. Un alt element important al evenimentului este strângerea de fonduri pentru a trimite elevii olimpici din cinci judeţe într-o tabără de vară", a declarat Cristina Cojocaru, coordonator al evenimentului.

Cei mai bucuroși de acest eveniment au fost, bineînțeles, copiii, însă și părinții au participat alături de ei la diverse tipuri de provocari sportive. "Mi se pare o iniţiativă foarte buna, acest eveniment promovează mişcarea şi sportul, ceea ce e extraordinar pentru copii", spune unul din clujenii care a participat alături de copii la eveniment.

La eveniment au avut loc demonstrații de aerobic, kangoo jumps, zumba, iar pe parcursul festivalulul clujenii s-au mai bucurat și de alte demonstrații de dans și activități sportive.

Mâine, 8 iunie, clujenii sunt aşteptaţi începând cu orele 9:30 să participe la crosul din cadrul festivalului.

 

Comenteaza