Clujenii, molipsiți de "manevra Anda Adam". Mașini parcate în serie pe pista de biciclete de pe Horea

Clujenii, molipsiți de "manevra Anda Adam". Mașini parcate în serie pe pista de biciclete de pe Horea
| Foto: Facebook

Un clujean a surprins într-o fotografie mai multe mașini parcate pe jumătate pe pista de biciclete de pe strada Horea din Cluj-Napoca, făcând-o impracticabilă.

Un biciclist le explică șoferilor care îl șicanează în trafic de ce folosește banda 1 și nu pista de biciclete. Pe lângă faptul că infrastructura nu permite, clujeanul mai indică un motiv - pistele de biciclete luate drept locuri de parcare de către unii șoferi... și nu sunt puțini....

"De ceva timp incoace nu trece zi sa nu fiu sicanat sau abordat la semafoare de maimute frustrate pt ca nu folosesc "pista" de biciclete. Am pus in ghilimele pt ca sunt o gluma proasta pistele din Cluj. Degeaba incerc sa le explic, ca nu am cu cine. Am zis ca daca pun niste poze si explic o sa se prinda, sper. (...) Tot aia care se frustreaza ca ii incurc ocupa si putinele piste, parca acolo e mai fain sa parchezi. Daca ii prinzi in actul "parcarii" mai ales pe Horea poate mai ai si noroc sa te ia pe capota mai ales ca nu au nici ei nici biciclistii vizibilitate. As putea face spam de poze dar am zis ca sunt suficiente cateva de pe Horea", a explicat P.R. într-o postare pe un grup de Facebook al șoferilor.

În urmă cu doar câteva săptămâni, clujenii arătau revoltați cu degetul spre mașina Andei Adam, parcată pe o pistă de biciclete din oraș, lăsând să se înțeleagă că un astfel de gest este de neconceput la Cluj... Oare?

Comenteaza