Clujenii, invitați în Parcul Etnografic „Romulus Vuia” / Eveniment cu degustare de vin și concerte

Clujenii, invitați în Parcul Etnografic „Romulus Vuia” / Eveniment cu degustare de vin și concerte
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Muzeul Etnografic al Transilvaniei invită publicul clujean în perioada 26-28 mai 2023, la a doua ediție a Festivalului „Vino la Hoia”.

Evenimentul va avea loc în Parcul Etnografic Național „Romulus Vuia”, secția în aer liber a Muzeului.

Va avea loc o degustare de vinuri și specialități gastronomice , peste 40 de meșteri populari din România își vor expune produsele, peste 50 de sortimente de vin din Italia și invitați speciali din România – producătorii de vinuri bio LECHBURG – Lechinta.

Cei prezenți vor putea lua parte la activități pentru cei mari și cei mici, ateliere de creație, voie bună și bucurie în minunatul cadru oferit de Parcul Etnografic din Cluj.

Programul va fi completat de trupe de tineri muzicieni ai comunității clujene. Organizatorii invită publicul să susțină comunitatea artistică clujeană prin achiziționarea a cât mai multe jetoane muzicale de la intrarea în muzeu.

Vor fi trei zile de relaxare la iarbă verde , în decor plăcut, pe armonii muzicale și multe alte distracții.

Orarul va fi: vineri 10.00 – 19.00 (ultima intrare la ora 18.00), sâmbătă și duminică 10.00 – 21.00 (ultima intrare la ora 20.00).

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza