Clujenii, faţă în faţă cu şase companii de top

Clujenii, faţă în faţă cu şase companii de top
Studenţii şi tinerii absolvenţi se vor afla faţă în faţă cu şase companii de top, în cadrul celui mai complex eveniment bianual dedicat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18-26.

BuzzCamp 2014 va aduce în data de 18 noiembrie faţa clujenilor reprezentanţii companiilor National Instruments, Genpact, Office Depot, Pwc, EY și Tenaris Silcotub, care vor discuta direct cu tinerii. 

Astfel, aceştia vor putea afla mai multe detalii despre joburile disponibile, vor putea discuta direct cu angajatorul şi vor putea afla informaţii noi pe anumite teme. De asemenea, speakeri motivaționali și persoane publice vor veni special pentru a comunica pe teme de dezvoltare personală și pentru a interacționa cu cei prezenți prin intermediul workshop-urilor, dar și prin sesiuni one-to-one în cadrul fotoliilor de consiliere.

Evenimentul va avea loc la Grand Hotel Italia, începând de la ora 10:00, când va fi susţinută conferința ce va dezbate tema "Atitudinea care îți schimbă viața". Printre workshop-urile susținute de companii se numără "Think outside the box...with boxes - A story of computerless programming" și "Personal branding". Participarea la eveniment este gratuită, pe baza ompletării unui formular de înscriere.

BuzzCamp este un eveniment bianual de business cu target young organizat de Inspire Group. Companii de top, traineri specializați, speakeri motivaționali și persoane publice vin să comunice cu tinerii pe teme de dezvoltare personală și orientare în carieră - conferințe, workshop-uri și seminarii, concursuri, tombole, difuzari video și reclame pe ecrane în pauze, sesiuni de „fotolii de consiliere" în fiecare pauză, colțul oportunităților de carieră unde participanții își pot lăsa CV-urile și multe alte posibilități de comunicare cu tinerii.

Comenteaza