Clujenii dau Untold pe Metallica. Cum îi vezi gratis pe monștrii sacri ai rockului

Clujenii dau Untold pe Metallica. Cum îi vezi gratis pe monștrii sacri ai rockului
Biletele la concertul Metallica ajung până la 2.100 de euro, la categoria VIP | Foto: X-Games

Fanii muzicii rock de la Cluj au găsit soluția de a-și procura bilete fără să scoată un ban din buzunar la concertul anului din 2019: Metallica la București. Le oferă la schimb cazare iubitorilor muzicii electronice care vor să vină la Festivalul Untold.

“Cazare pentru Untold 2019, 3 persoane, la schimb cu 2 bilete la Metallica, în 14 august. Centrul orașului. Cazarea la 3 minute de Cluj Arena. Dacă e careva interesat, let me know. Not a joke. Untold e înainte de concert. Nu e țeapă. Mulțam!”, anunță o clujeancă, în rețeaua de socializare Facebook.

Festivalul de muzică electronică de la Cluj a fost programat în perioada 2-5 august 2019. Anul acesta prețurile au fost 248-302 de lei biletul de o zi, 604 lei abonamentul general și 1.210 lei abonamentul VIP, sumele urcând de la o ediție la alta.

La ultimul festival au fost 355.000 de participanți, printre capetele de afiș numărându-se The Prodigy, The Chainsmokers, Jason Derulo, The Asteroids, Bonobo, Armin van Buuren, Afrojack.

Legendara trupă rock Metallica va veni la București în cadrul turneului Worldwired, într-un concert în 14 august 2019, pe Arena Națională. În deschidere vor cânta trupele Ghost și Bokassa. Fiecare bilet cumpărat include și cel de-al 10-lea album Metallica, “Hardwired… To Self-Destruct”, în format digital.

Fanii primesc un e-mail ulterior achiziției de bilet, cu instrucțiuni de a-și descărca albumul. Organizatorii au anunțat că biletele costă 235-685 de lei în tribune, 285-395 pe gazon, iar pachetele VIP, între 910 și 9.950 de lei (ultima variantă include întâlnire cu un membru al trupei, cină, băutură, setlist cu autograf, poster și tricou).

Formația de heavy metal din Los Angeles a a fost fondată în 1981, reușind să vândă 100 de milioane de discuri în toată lumea. Ea face parte din „Big Four of Thrash” alături de trupele Slayer, Megadeth și Anthrax. Membrii săi actuali sunt James Hetfield (chitară), Lars Ulrich (baterie), Kirk Hammett (chitară), Robert Trujillo (bas).

Comenteaza