Clujeni cu spirit civic. Au prins şi predat poliţiei un tânăr ce a tâlhărit o femeie în plină stradă

Clujeni cu spirit civic. Au prins şi predat poliţiei un tânăr ce a tâlhărit o femeie în plină stradă
A tâlhărit o femeie în plină stradă, dar a fost prins de doi bărbaţi cu spirit civic şi predat poliţiei. Nu înainte să-i ameninţe pe cei doi cu o şurubelniţă.

"La data de 11 ianuarie, în jurul orei 19:50, o femeie de 37 ani din comuna Baciu, judeţul Cluj a sesizat Poliţia prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că, în timp ce se afla pe str. Crişan din municipiul Cluj-Napoca, ar fi fost agresată de un tânăr care i-a sustras poşeta şi a fugit spre Piaţa Mihai Viteazu.

Poliţiştii au intervenit imediat, iar tânărul le-a fost predat de doi cetăţeni care având descrierea furnizată de victimă l-au urmărit şi l-au prins în Piaţa Mihai Viteazu. Cetăţenii au relatat poliţiştilor că înainte de a-l imobiliza, tânărul ar fi încercat să riposteze cu o şurubelniţă, fără a le produce leziuni", spun poliţiştii.

Tânărul de 23 ani din municipiul Gherla, judeţul Cluj a fost identificat de poliţişti, iar urma probatoriului administrat s-a propus continuarea urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de „tâlharie calificată", faţă de acesta fiind luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore.

Acesta urmează să fie prezentat magistraţilor pentru dispunerea altor măsuri. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Poliţia Clujeană mulţumeşte persoanelor care au sprijinit intervenţia poliţiei şi l-au prins pe tânăr, pentru spiritul civic de care au dat dovadă şi pentru contribuţia activă adusă în procesul de descurajare a acestui gen de fapte.

 

Etichete
Comenteaza