Clujean prins la volan mort de beat și fără permis. Polițiștii l-au reținut imediat după ce au văzut cât are alcoolemia

Clujean prins la volan mort de beat și fără permis. Polițiștii l-au reținut imediat după ce au văzut cât are alcoolemia
| Foto: Arhiva / ziarroznov.ro

Un bărbat, care se deplasa cu mașina în Apahida, a fost oprit de polițiștii de la Rutieră. Acesta se afla în stare de ebrietate.

Polițiștii au oprit pentru control, în data de 15 mai, în jurul orei 20:30, un autoturism condus pe strada 1 Iunie din localitatea Apahida, de un bărbat în vârstă de 52 de ani din comuna Cămărașu.

“În urma solicitării documentelor, s-a constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere. De asemenea, testarea cu aparatul etilotest a acestuia a indicat concentrația de 0.86 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a transmis IPJ Cluj.

În continuare, cercetări sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

De asemenea, în aceeași zi, în intervalul orar 19.00-20.00, respectiv 22.45 – 00.45, polițiștii clujeni, împreună cu jandarmii, au organizat o acțiune în sistem integrat pentru menținerea ordinii și siguranței publice și combaterea accidentelor rutiere. 

Au fost legitimate 185 de persoane, iar 118 autovehicule au fost controlate în trafic. În urma acestui control, au fost date 38 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 11.320  de lei, majoritatea reprezentând abateri de la normele rutiere. De altfel, au fost reținute 4 permise de conducere, potrivit polițiștilor.

Comenteaza