Clujean prins la volan beat criță, pe o stradă din Iris. A fost oprit la timp înainte să provoace un accident

Clujean prins la volan beat criță, pe o stradă din Iris. A fost oprit la timp înainte să provoace un accident

Un bărbat de 53 de ani din Cluj-Napoca a fost oprit în trafic de polițiști în timp ce se deplasa pe strada Oașului.

Polițiștii de la Rutieră au oprit, în data de 30 martie, în jurul orei 19.00, în trafic pentru control, pe strada Oașului, un autoturism condus de un bărbat de 53 de ani.

"Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, fiind înregistrată o alcoolemie de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost transportat la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice", a transmis IPJ Cluj.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

De asemenea, un alt caz asemănător s-a petrecut la data de 31 martie, în jurul orei 09.30, atunci când oamenii legii au depistat în trafic un autoturism condus de un bărbat, de 55 de ani, din municipiul Gherla.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că atât inspecția tehnică periodică a autovehiculului, cât și polița de asigurare RCA nu se află în perioada de valabilitate.

Totodată, conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul etilotest, reieșind o alcoolemie de 0,78 mg/l alcool în aerul expirat, persoana fiind condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Comenteaza