Clujean prins conducând RUPT DE BEAT prin centrul Clujului. A ajuns după gratii

Clujean prins conducând RUPT DE BEAT prin centrul Clujului. A ajuns după gratii

Polițiștii clujeni au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de un bărbat din Cluj-Napoca, după ce a fost depistat conducând sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul, un clujean în vârstă de 41 de ani, a fost interceptat în trafic sâmbătă seara, în jurul orei 23.45, de către un echipaj de poliție din cadrul Secției 4 Poliție Cluj-Napoca în timp ce conducea autoturismul pe Calea Moților din municipiu, existând suspiciunea că acesta s-ar afla sub influența alcoolului.

"Polițiștii au fost sprijiniți de către un echipaj din cadrul Biroului Rutier care au efectuat testarea acestuia cu aparatul etilotest, fiind indicat un rezultat de 1,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost prelevate mostre biologice, necesare stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În baza probatoriului administrat pe numele bărbatului a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore, fiind depus într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă", au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

UPDATE - Potrivit IPJ Cluj, în cursul serii duminică, 30 octombrie, bărbatul a fost prezentat magistraților Judecătoriei Cluj-Napoca, care au dispus pe numele acestuia măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Comenteaza