Foto Clujean din cartierul Mărăști JEFUIT de indivizi care pretind că sunt angajații companiei de gaz

Un bărbat din Cluj-Napoca a ajuns victima unui jaf în propria locuință, după ce a permis accesul în apartament al unor indivizi care pretindeau că îl caută din partea unei companii de gaz și că trebuie să facă în interiorul apartamentului unele verificări.

În data 30 Septembrie, hoții au furat 300 de lei unui clujean, dar prima dată când au pătruns în apartamentul victimei, suma furată se apropie de 1.200 de lei. 

La cât de bine operează echipa de hoţi e clar că nu sunt la prima "verificare de gaz". O cameră de filmat pe care clujeanul o avea în apartament a surprins punerea în scenă a hoţilor. Persoana în vârstă și de buna credință i-a lăsat în apartament după care aceștia au început sa-și facă treaba, mai exact sa îl fure pe omul care le-a deschis ușa.

Primul care a intrat în apartament a fost un bărbat care i-a spus domnului că este de la o companie de gaz și că trebuie să facă niște verificări, dar strategia a fost de a se asigura că proprietarul este singur.

Imediat după aceea, a intrat prima femeie, care l-a luat pe proprietar în baie și l-a ținut de vorbă, până cea de-a treia femeie reușea să pătrundă în apartament și să fure. După incident, bărbatul jefuit a sunat la poliție. Oamenii legii au venit la fața locului, iar acum efectuează cercetări.

„La data de 30 septembrie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 2 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, la o locuință situată pe o stradă din cartierul Mărăști, s-ar fi prezentat 3 persoane suspecte, care, sub pretextul că efectuează servicii pentru instalații de gaz, ar fi sustras o sumă de bani.

Astfel, în urma verificărilor derulate, polițiștii au constatat că, la data de 30 septembrie a.c., în jurul orei 14.00, la locuința unui bărbat, în vârstă de 66 de ani, s-ar fi prezentat 3 persoane, respectiv un bărbat în vârstă de 41 de ani și două femei, de 33 și 43 de ani, iar, sub pretextul că efectuează servicii pentru instalațiile de gaz, ar fi pătruns în interiorul locuinței sale și, profitând de neatenția sa, ar fi sustras 300 de lei.

În continuare, sunt efectuate cercetări sub îndrumarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, a transmis IPJ Cluj, citat de turdanews.net. 

Comenteaza