Clujean, arestat preventiv pentru că a dat foc mașinii concubinei sale

Clujean, arestat preventiv pentru că a dat foc mașinii concubinei sale

Un bărbat de 52 de ani din Cluj-Napoca a fost reținut de polițiști și ulterior arestat preventiv după ce ar fi incendiat mașina concubinei sale. 

Polițiștii din Gherla au dispus, la data de 1 decembrie, măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat, de 52 de ani, cercetat în cadrul unui dosar penal ce are ca obiect infracțiunea de distrugere.

“La data de 1 decembrie, în jurul orei 19.30, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un autoturism este cuprins de flăcări, în localitatea Șoimeni. La fața locului au fost dirijat un echipaj de poliție, alături de pompieri din cadrul I.S.U. Cluj, care au lichidat incendiul și au stabilit că incendiul a fost provocat intenționat.

Polițiștii au demarat de îndată cercetări în vederea identificării persoanelor vinovate de producerea incendiului. Astfel, în contextul activităților investigativ-operative, în data de 2 decembrie, aceștia au identificat și depistat persoana bănuită de săvârșirea infracțiunii, fiind vorba despre un bărbat, de 52 de ani, din Cluj-Napoca", a transmis IPJ Cluj.

Din primele cercetări, polițiștii au constatat că bărbatul ar fi incendiat autoturismul, care se afla într-o parcare pe domeniul public, în urma unor neînțelegeri avute cu concubina sa, în vârstă de 41 de ani.

În cauză a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, iar la data de 3 decembrie, bărbatul a fost prezentat magistraților Judecătoriei Gherla, care au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

loading...
Comenteaza