Clujean ameninţat şi înjurat de un "boacter". "Mi-a spus că îmi trage un picior în gură"

Clujean ameninţat şi înjurat de un
Un clujean se plânge că a fost ameninţat şi înjurat de un controlor de la CTP.

"De azi refuz să îmi mai fac abonament la vechiul RATUC, actualul CTP, refuz să mai plătesc taxe indirect sau direct pentru municipalitate. Refuz să îmi mai justific identitatea în fața unor oameni ne-educați care nu știu decât să jignească", îşi începe postarea de pe blog Ovidiu Ilea, clujeanul care se plânge că a fost ameniţat şi jignit de un controlor.

El recunoaşte că nu deţinea bilet, însă avea abonament pe altă linie decât cea pe care a fost prins şi nu a găsit o casierie deschisă pentru a-şi cumpăra tichet.

Ilea spune că, după ce a sunat la 112 pentru a se plânge de comportamentul "boacterului", acesta a plecat în grabă cu un autobuz şi nu i-a lăsat nici măcar copia procesului verbal de contravenţie.

"Tot ce îmi rămâne mie de făcut este să apelez la instituțiile statului, ceea ce am și făcut astăzi când individul prezentat în imaginea de mai sus mi-a spus că îmi trage un picior în gură și că mama este o curvă de la coada vacii", mai scrie Ovidiu Ilea.

Tânărul este originar din Ocna Mureş şi a făcut două facultăţi şi trei mastere la Cluj, potrivit prezentării pe care şi-a făcut-o pe blog

 

Comenteaza