Cluj: Un bărbat a murit după ce s-a prăbușit pe trotuar. "Era căzut pe jos de aproximativ 30 de minute"

Cluj: Un bărbat a murit după ce s-a prăbușit pe trotuar. "Era căzut pe jos de aproximativ 30 de minute"
| Foto: captura video

Un bărbat a murit după ce a căzut pe trotuar în zona Autogării. Un paramedic SMURD, aflat în trecere a încercat să-i salveze viața, însă, din păcate, bărbatul nu a supraviețuit.

Incidentul a avut loc în jurul orei 13, iar martorii spun că bărbatul a zăcut pe trotuar zeci de minute fără să fie ajutat.

"La ora 13 era un domn “plinuț”de la Politia locală, îl privea vorbind la telefon in timp ce încă 10 cetățeni se uitau la el cum e întins și ii curge sânge din cap (ori a leșinat ori s-a împiedicat) unu mai făcea și live pe Facebook. Nimeni nu punea mâna pe el sa îl întoarcă intr-o parte sa nu stea in sânge…dar asta e nivelul. Polițiștii se uita oamenii mor. Hai romania", a comentat cineva pe Facebook.

"Incredibil, eu am trecut la ora 13, era doar politia îl resuscita, la ora 14:20 era pus pe targa. Sunt ocupati cu cei ce fac febra acasa", a comentat o persoană revoltată că în astfel de situații nu se mai găsesc ambulanțe, acestea fiind prea ocupate cu cazurile de COVID.

Primul ajutor ar fi venit din partea unui medic și al unui paramedic SMURD care trecea prin zonă.

"Domnul era cazut pe jos de aproximativ 30 de minute , eram in trecere si am oprit masina sa vad ce se intampla , toata lumea se uita la el . I-am verificat functiile vitale , era in Stop Cardio Respirator . Am inceput manevrele de resuscitate pana la sosirea colegilor mei . Sunt POMPIER SI PARAMEDIC SMURD , in acelasi timp . Intre timp am fost ajutat de catre un domn Doctor * necunoscut . Nu caut cuvinte de lauda ,MI-AM FACUT DOAR MESERIA . Din pacate chiar si asa unii ne huiduie. Multa sanatate .
PS. Domnul este intr-o stare foarte grava", a scris Adi Creț, paramedicul SMURD, care i-a aplicat manevre de resuscitare bărbatului.

 

Comenteaza