Cluj: Tânără de 20 de ani, rănită după ce s-a înfipt cu mașina într-un gard/ Șoferița, posibil drogată

Cluj: Tânără de 20 de ani, rănită după ce s-a înfipt cu mașina într-un gard/ Șoferița, posibil drogată

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit în această noapte la un accident rutier petrecut pe strada Șomcutului din municipiul Dej.

La fața locului s-au deplasat ia autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ, unde au găsit un autoturism avariat, fără ocupanți în acesta.

Potrivit ISU Cluj, o tânără, în vârstă de aproximativ 20 de ani, a fost consultată de către echipajul SAJ și a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Conform primei evaluări acesta prezenta afecțiuni ușoare.

UPDATE: Polițiștii dejeni au fost sesizați astă-noapte, în jurul orei 00.55, despre producerea evenimentului rutier de pe strada Șomcutului din Dej. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

"La fața locului a fost identificată o conducătoare auto, de 20 de ani, din județul Bistrița-Năsăud.
În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză au fost demarate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise", au transmis rep  rezentanții IPJ Cluj.

Comenteaza