Cluj: Tânăr arestat la un party. A agresat un polițist care verifica respectarea restricțiilor

Cluj: Tânăr arestat la un party. A agresat un polițist care verifica respectarea restricțiilor

Mai multe persoane au fost amendate, iar un tânăr a fost reținut după ce a agresat un polițist care verifica modul în care sunt respectate măsurile privind combatarea răspândirii coronavirusului în comuna clujeană Florești.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Polițiștii clujeni au continuat în weekend activitățile de verificare a modului în care sunt respectate prevederile legale privind combatarea răspândirii virusului Covid-19.

În cadrul acestor activități, la data de 25 octombrie, în noaptea dinspre sâmbătă spre duminică, în jurul orei 04.00, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au intervenit pe raza localității Florești, unde se afla în desfășurare un eveniment privat.

Potrivit IPJ Cluj, forțele de ordine au întrerupt evenimentul, iar 8 persoane au fost sancționate contravențional conform Legii 55/2020, cu amenzi în valoare totală de 35.000 de lei.

Totodată, un tânăr de 27 de ani, din orașul Năsăud, care se afla la respectivul eveniment privat a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj, după ce ar fi agresat fizic un polițist aflat la acea locație.

​Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Cluj Napoca, care a dispus punerea în miscare a acțiunii penale față de acesta.

În urma cercetărilor efectuate de către procuror, instanța a fost sesizată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, propunere ce a fost admisă, astfel încât s-a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile .

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza