Cluj: Tânăr arestat la un party. A agresat un polițist care verifica respectarea restricțiilor

Cluj: Tânăr arestat la un party. A agresat un polițist care verifica respectarea restricțiilor

Mai multe persoane au fost amendate, iar un tânăr a fost reținut după ce a agresat un polițist care verifica modul în care sunt respectate măsurile privind combatarea răspândirii coronavirusului în comuna clujeană Florești.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Polițiștii clujeni au continuat în weekend activitățile de verificare a modului în care sunt respectate prevederile legale privind combatarea răspândirii virusului Covid-19.

În cadrul acestor activități, la data de 25 octombrie, în noaptea dinspre sâmbătă spre duminică, în jurul orei 04.00, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au intervenit pe raza localității Florești, unde se afla în desfășurare un eveniment privat.

Potrivit IPJ Cluj, forțele de ordine au întrerupt evenimentul, iar 8 persoane au fost sancționate contravențional conform Legii 55/2020, cu amenzi în valoare totală de 35.000 de lei.

Totodată, un tânăr de 27 de ani, din orașul Năsăud, care se afla la respectivul eveniment privat a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj, după ce ar fi agresat fizic un polițist aflat la acea locație.

​Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Cluj Napoca, care a dispus punerea în miscare a acțiunii penale față de acesta.

În urma cercetărilor efectuate de către procuror, instanța a fost sesizată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, propunere ce a fost admisă, astfel încât s-a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile .

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza