Video Cluj: Camionetă plină cu termopane, cuprinsă de flăcări. A ars ca o torță

Cluj: Camionetă plină cu termopane, cuprinsă de flăcări. A ars ca o torță

Pompierii clujeni au intervenit cu o autospecială pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins o autoutilitară pe o stradă din municipiul Dej.

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit cu o autospecială pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins o autoutilitară pe strada Baia Mare din Dej.

"În momentul sosirii la locul solicitării flăcările se manifestau cu putere, fiind alimentate de materialele combustibile transportate în bena autoutilitarei.

Printre acestea s-au găsit mai multe recipiente care conțineau diluanți și vopsele, substanțe ce au amplificat arderea.

Din fericire, nu au fost persoane rănite în urma acestui eveniment, iar pompierii au reușit să limiteze extinderea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite.

Operațiunile de stingere și de readucere a stării de normalitate au durat cca trei ore, fiind necesară descărcarea tutuor materialelor din bena autoutilitarei pentru se stinge focarele ce ardeau mocnit și eliminarea recipientelor cu diluanți sau vopsele din apropierea acestora", au precizat reprezentanții ISU Cluj.

Potrivitpompierilor, cauza cea mai probabilă a incendiului a fost scurgerea unui recipient cu diluant peste toba de eșapament încinsă.

Comenteaza