Update Foto Cluj: Bărbat găsit mort în casă, în timpul unui incendiu

Cluj: Bărbat găsit mort în casă, în timpul unui incendiu
Cluj: Bărbat găsit mort în casă, în timpul unui incendiu
Cluj: Bărbat găsit mort în casă, în timpul unui incendiu
Cluj: Bărbat găsit mort în casă, în timpul unui incendiu

Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit fără suflare de pompierii clujeni care au intervenit, vineri dimineață, la stingerea unui incendiu care a cuprins o casă.

UPDATE: ”La data de 27 noiembrie a.c., în jurul orei 11.30, poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Turda au fost sesizaţi  cu privire la faptul că în interiorul unei locuinţe din localitatea Bogata, comuna Călăraşi, a fost declanşat un incendiu”, a transmis IPJ Cluj.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţişti, împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

În interiorul locuinţei, a fost identificată o persoană decedată, respectiv un bărbat de 61 de ani, din comuna Călăraşi.

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

________________________________

Un bărbat, în vârstă de cca. 60 de ani, a fost găsit fără suflare în timpul intervenției pentru stingerea unui incendiu, care s-a manifestat într-una dintre camerele casei în care locuia.

"Două autospeciale și un echipaj SMURD, din cadrul Detașamentului Turda, au fost alertate în jurul orei 10.40, ca urmare a incendiului care a cuprins casa de locuit din localitatea Bogata, comuna Călărași. Pompierii au găsit într-una din încăperile casei mai multe focare ce ardeau mocnit, precum și corpul bărbatului care prezenta traume incompatibile cu viața, situație în care nu au mai put fi aplicate manevrele de resuscitare", transmite ISU Cluj.

Stingerea focarelor s-a realizat imediat, însă pentru bărbat nu s-a mai putut face altceva decât să se constate decesul. Cercetările preliminare au stabilit că cel mai probabil focul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a imobilului.

ȚReamintim faptul că improvizațiile și exploatarea necorespunzătoare a instalațiilor electrice este principala categorie de împrejurări determinante ale incendiilor din România, din punct de vedere al frecvenței înregistrate, drept pentru care atragem încă o dată atenția asupra respectării regulilor de exploatare corectă a acestoraȚ, mai transmit pompierii clujeni.

Comenteaza