Update Foto Cluj: Accident între un TIR și o autoutilitară lângă Dej

Circulația a fost blocată în localitatea Mănășturel din comuna Cuzdioara în urma unui accident de circulație în care au fost implicate o autoutilitară și un TIR.

Accidentul a avut loc în localitatea Mănășturel, în jurul orei 13.30, iar circulația rutieră a fost întreruptă. 

UPDATE: Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit astăzi la un accident rutier petrecut în localitatea Mănășturel. În momentul în care au ajuns la locul intervenției, pompierii au găsit o autoutilitară, o dubă și un autocamion avariate, respectiv trei bărbați ieșiți din aceștia. Conform ISU Cluj, unul dintre ei a necesitat consult medical și a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate. Ulterior, unul dintre autoturisme a fost tractat de una dintre autospeciale, pentru a fi eliberată partea carosabilă.

Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 12.50 pentru a interveni la un accident rutier produs pe DN 17, km 5+600m, pe raza comunei Cuzdrioara, sat Mănășturel.

"Din primele informații, conducătorul unei autoutilitare, de 58 de ani, care se deplasa din direcția Dej spre Beclean ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară care o preceda, condusă de un bărbat de 42 de ani, în aceeași direcție.

În urma impactului, autoutilitară condusă de bărbatul de 42 de ani a fost proiectată înainte, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule condus de un bărbat de 57 de ani.

Urmare a evenimentului, conducătorul auto de 42 de ani a fost transportat la o unitate medicale pentru a-i fi acordate îngrijiri de specialitate", au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

Testările cu aparatul etilotest au avut rezultat negativ.

Comenteaza