Update Foto Cluj: ACCIDENT între o dubă și o mașină în Dej. A intervenit descarcerarea

Cluj: ACCIDENT între o dubă și o mașină în Dej. A intervenit descarcerarea

Pompierii clujeni au intervenit, în urmă cu scurt timp, la un accident rutier petrecut pe strada 1 Mai din municipiul Dej.

La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ.

Potrivit reprezentanților ISU Cluj, echipajele de intervenție au găsit la locul accidentului un autoturism și o autoutilitară avariate, cu ocupanții ieșiți din acestea.

Echipajul SAJ a acordat primul ajutor calificat unei femei în vârstă de aproximativ 30 de ani, care ulterior a fost transportată la spital.

UPDATE - IPJ Cluj: "La data de 3 septembrie a.c., în jurul orei 07.00, a fost înregistrat un accident rutier la intersecția străzilor 1 Mai cu Dumbrava Roșie din municipiul Dej.

Din primele cerecetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că o femeie, de 31 de ani, din Dej, care circula cu autoturismul pe strada 1 Mai, ar fi efectuat virajul la stânga pentru a pătrunde pe strada Dumbrava Roșie, intrând în coliziune cu un autoutilitară condusă din sensul opus.

În urma evenimentului, femeia a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la spital.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, iar cercetăriile sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă".

Comenteaza