Cluj: Accident între două mașini, după ce un șofer a ratat o curbă. O persoană a ajuns la spital

Cluj: Accident între două mașini, după ce un șofer a ratat o curbă. O persoană a ajuns la spital

O persoană a fost rănită în urma unui accident petrecut pe strada 1 Mai din Dej.

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit, vineri seara, la un accident rutier petrecut pe strada 1 Mai din Dej.

”La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ, unde au găsit două autoturisme avariate fără ocupanți în acestea. O persoană a fost consultată de către echipajul SMURD și este transportată la spital pentru îngrijiri medicale. La prima evaluare aceasta era în stare de conștiență și este cooperantă”, au transmis reprezentanții ISU Cluj. 

Potrivit IPJ Cluj, din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat, de 33 de ani, din comuna Câțcău, care conducea un autoturism înspre municipiul Cluj-Napoca, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare în curbă, intrând în coliziune cu un autoturism care circula din sensul opus, la volanul căruia se afla o femeie de 39 de ani.

În urma evenimentului, bărbatul a necesitat îngrijiri medicale. Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

Comenteaza