Clipe de coșmar în prima zi de Crăciun pentru o bătrânică din Cluj. Un bărbat ar fi încercat să o violeze

Clipe de coșmar în prima zi de Crăciun pentru o bătrânică din Cluj. Un bărbat ar fi încercat să o violeze

O femeie vârstnică din comuna Buza, județul Cluj, a trăit un coșmar chiar în prima zi de Crăciun. Un vecin ar fi încercat să o agreseze sexual.

Polițiștii din Gherla au fost sesizați pe 25 decembrie, în jurul orei 15, prin apel la 112 despre faptul că o persoană vârstnică de sex feminin ar fi fost agresată sexual de către un vecin, la locuința sa de pe raza comunei Buza, la aceeași dată, în jurul orei 10.

"În baza sesizării, la locația indicată s-a deplasat o echipă de cercetare, constatându-se că un bărbat de 56 de ani, din comuna Buza, ar fi pătruns fără drept în locuința vârstnicei și ar fi încercat, prin constrângere, să întrețină raporturi sexuale.

A fost scos afară din locuință de către aceasta, însă a revenit după câteva momente, femeia reușind să fugă din imobil. La aceeași dată, la scurt timp de la sesizare, polițiștii l-au depistat pe bărbat, iar pe numele lui a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore", a transmis IPJ Cluj, conform Gherlainfo.

Pe 26 decembrie, judecătorii de la Gherla au decis arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile. De asemenea, bărbatul figura în Registrul Național automatizat cu privire la persoanele care au comis infracțiuni sexuale, de exploatare a unor persoane sau asupra minorilor.

În cauză sunt efectuate în continuare cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violarea de domiciliu și tentativă de viol, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

Comenteaza