Clarificări în scandalul cu jandarm de la Untold. Instituția vine cu noi precizări

Clarificări în scandalul cu jandarm de la Untold. Instituția vine cu noi precizări
| Foto: Untold

Jandarmeria Cluj vine cu clarificări în legătură cu scandalul de pe Cluj Arena în care a fost implicat un jandarm aflat în timpul liber.

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Ştefan Cicio-Pop” Cluj-Napoca a transmis, miercuri, un comunicat cu câteva precizări în legătură cu implicarea jandarmului aflat în timpul liber, într-o altercaţie în pe stadionul Cluj Arena, duminică dimineața, la Untold.

"Având în vedere informatiile vehiculate in spatial public, cu privire la implicarea unui jandarm, aflat în timpul liber, într-o altercație în incinta stadionului “Cluj Arena” , facem următoarele precizări:

În dimineața zilei din 06.08.2022, în jurul orei 03.00, a avut loc o altercație verbală între un participant la festival și un agent de pază.

Ulterior, participantul la festival a fost scos în afara Arenei, de către agenții de pază.

Imediat după producerea evenimentului, s-au efectuat verificări, în urma cărora a reieșit faptul că participantul la festival este un jandarm, aflat în timpul liber.

Având în vedere acest aspect, conducerea Inspectoratului Județean de Jandarmi Cluj a dispus verificări, pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

De asemenea, precizăm faptul că, în cursul acestei zile jandarmul, aflat în timpul liber, a depus plângere prealabilă, cu privire la acest incident la IPJ Cluj.

Facem precizarea că în spațiul public au fost difuzate imagini cu o altă altercație, din interiorul festivalului, pentru care, deja la nivelul IPJ Cluj au fost demarate verificări din oficiu.

Foarte important de menționat este faptul că sunt două incidente distincte", a transmis Gruparea de Jandarmi Mobilă „Ștefan Cicio-Pop” Cluj-Napoca. 

Incidentul la care se face referire a avut loc duminică dimineața, în jurul orei 03:00, când jandarmul a fost implicat într-un scandal cu un agent de pază (detalii AICI). Ulterior, conducerea Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj a dispus verificări, pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Comenteaza