Claie peste grămadă în trenul Deva - Cluj Napoca. Oamenii stau în baie sau în spaţiul de trecere între vagoane

Claie peste grămadă în trenul Deva - Cluj Napoca. Oamenii stau în baie sau în spaţiul de trecere între vagoane

Criza de vagoane de la CFR Călători atinge maximul. În trenul care circulă de la Deva la Cluj-Napoca, cu două vagoane, oamenii stau și în baie. Mai grav este că neavând loc suficient, stau pe suportul și spațiul de trecere între vagoane.

”Oameni sunt lăsați jos, copii plâng, iar cei care muncesc aici un limbaj și un comportament jegos. Nesimțire din partea CFR. Pentru ce plătim bilete? Duminică de duminică același lucru. Trenul întârzie  câte 40-50 de minute, aglomerație, totul este ruginit. Plângeau copilașii că vor la baie, iar în baie erau 4 oameni cățărați și nu mai știau cum sa stea. O doamna în Turda nu putea să urce și avea bilet la Clasa I. Avea cărucior și bebeluș, Pentru ce plătim impozite? Cine sunt noii români? România cine te conduce?”, a scris un cititor al Ziarului Unirea, care a stat nemișcat, în picioare, lângă ușă, de la Alba Iulia până la Cluj.

Revoltat, a vrut să facă reclamație în gara Cluj-Napoca. A primit un formular din partea angajaților CFR de la Biroul de Informații, care, după ce au primit petitia, au aruncat-o.

Comenteaza