Clădirea Teatrului din Cluj, iluminată în albastru de Ziua Autismului. Vezi ce alte evenimente sunt programate

Clădirea Teatrului din Cluj, iluminată în albastru de Ziua Autismului. Vezi ce alte evenimente sunt programate
Clădirea Teatrului Naţional din Cluj-Napoca va fi iluminată în albastru, în 1 aprilie, de Ziua Internaţională pentru conştientizarea Autismului.

Clădirea va fi iluminată în albastru de la ora 20.

Ileana Pora, preşedintele asociaţiei Autism Transilvania, spune că evenimentele din 2 aprilie, din Cluj-Napoca, includ o proiecţie de desene animate la ora 10 la cinematograful Mărăşti, după care copiii vor primi baloane şi panglici albastre.

Clujenii care vor trece prin Piaţa Avram Iancu sâmbătă, 1 aprilie 2011, vor avea o surpriză: de la ora 20 clădirea Teatrului Naţional va fi iluminată în albastru. Primăria Cluj-Napoca este partenerul Asociaţiei Autism Transilvania în promovarea Zilei internaţionale de conştientizare a autismului, marcată în fiecare an în 1 aprilie.

În lume, una din 166 de persoane suferă de autism, conform ultimelor statistici.

"Suntem onoraţi să înscriem şi noi Clujul pe harta internaţională a oraşelor care marchează în albastru Ziua internaţională de conştientizare a autismului şi invităm clujenii să-şi ilumineze şi ei în albastru locuinţele în 1 şi 2 aprilie, să se îmbrace în albastru, să poarte o fundiţă albastră sau să găsească orice alt mijloc prin care să se afilieze acestei campanii." a declarat primarul Radu Moisin.

Comenteaza