Cinemateca TIFF continuă joi la Cluj. Vezi ce film poţi urmări

Cinemateca TIFF continuă joi la Cluj. Vezi ce film poţi urmări
Cea de-a doua săptămână a Cinematecii TIFF de la Cluj aduce joi la Cinema Victoria din Cluj, o peliculă premiată - "Amador", în regia lui Fernando León de Aranoa.
Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Filmul, produs în 2010, spune povestea Marcelei care obţine o slujbă prin care trebuie să petreacă vara cu un bătrân la pat, Amador, ţinându-i companie în fiecare zi cât rudele sale sunt în vacanţă. Marcela şi Amador încep curând să-şi împărtăşească fel de fel de secrete, inclusiv faptul că Marcela este însărcinată. Relaţia dintre ei se va baza acum pe această proximitate a vieţii şi a morţii, dar într-o zi Amador moare. Moartea lui o face pe Marcela din nou şomeră şi o aruncă într-un impas, dar femeia găseşte o cale de a ieşi din această dilemă morală: împreună cu Amador, Marcela va dovedi că moartea nu trebuie neapărat să pună capăt vieţii.

Filmul a fost prezentat cu mult succes la Festivalul de Film de la Berlin 2011.

Proiecţia face parte din proiectul Cinemateca TIFF, care continuă până în 29 martie la Cluj şi Sibiu.

În fiecare joi seară, de la ora 20, la cinematograful Victoria din Cluj-Napoca vor fi proiectate unele din cele mai importante producţii prezentate la ediţia 2011 a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF).

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza