Cinema Victoria se redeschide vineri cu o proiecţie de gală

Cinema Victoria se redeschide vineri cu o proiecţie de gală
Cinematograful Victoria se redeschide vineri, cu o proiecţie de gală a filmului "Ursul", în regia lui Dan Chişu, care va fi prezent la eveniment. Filmul, o producţie a Transilvania Film, beneficiază de o coloană sonoră semnată de Goran Bregovic.


">

Spectacolul va avea loc de la ora 20, iar accesul se face doar pe bază de invitație. Regizorul Dan Chișu și protagonista Magda Catone vor fi prezenți de la ora 19 pentru a răspunde întrebărilor publicului. După proiecţie Chişu şi Catone se mută în Polus Center, având în vedere că "Ursul" va rula, din aceeaşi zi, şi la Odeon Cineplex, de la ora 21.

Ursul este un road-movie plasat în România anilor ‘90. Noul director al Circului de Stat încearcă să rezolve problemele financiare ale instituţiei prin vânzarea singurului urs - bătrân şi pe moarte - unui vânător german. Însă, mânaţi de pasiunea pentru meserie şi de dragostea pentru urs, artiştii circului se împotrivesc directorului şi îl urmăresc pe acesta până în locul unde urma să aibă loc tranzacţia.

Ursul este o producţie Libra Film, distribuit de Transilvania Film.

 

Comenteaza