Cine vrea să danseze pentru Zolty? A apărut primul voluntar

Cine vrea să danseze pentru Zolty? A apărut primul voluntar
Egyed Petru, cunoscut în blogosfera clujeană drept Zolty, are un vis: să participe la emisiunea "Dansez pentru tine". Clujeanul suferă de distrofie musculară şi locuieşte în condiţii precare într-o casă din localitatea Bogata, lână Turda. Bărbatul îşi doreşte să găsească pe cineva dispus să danseze pentru el în cadrul emisiunii amintite.

"Vreau foarte mult să particip la "Dansez pentru tine" pentru a încerca să îmi schimb viaţa în mai bine şi să reuşesc să termin lucrările la casă. Mai am nevoie de mult ajutor. Eu cred că ar trebui să încerc, chiar dacă nu aş câştiga, măcar aş avea inima înpăcată că am încercat. Anul trecut nu am reuşit să obţin toate informaţiile la timp.  Am aflat că prin luna iunie se fac preselecţii şi pînă atunci ar trebui să-mi găsesc un dansator foarte bun. Eu cred că şi povestea mea are o şansă. Mi-ar place foarte mult să fie un blogger sau o bloggeriţă care să danseze pt mine", scrie Zolty pe blogul personal.

Zolty are 37 de ani. La vârsta de 9 luni a făcut aprindere de plămâni, iar o injecţie administrată greşit i-a distrus viaţa. În clasa I a rămas orfan de mamă şi a fost crescut de bunici împreună cu fratele său Andrei.  Acum locuieşte în Bogata, într-o casă care are nevoie de reparaţii considerabile. În repetate rânduri, bloggerii clujeni au pus mână de la mână şi l-au ajutat să-şi izoleze locuinţa însă mai sunt multe lucrări de făcut.

UPDATE ora 13.05: Alex Ursa a anunţat pe Twitter că este dispus să danseze pentru Zolty.

"Am citit ieri pe blogul lui şi l-am sunat. Îi cunosc povestea şi cred că merită. I-am donat şi un telefon cândva. Ştiu că dacă trecem de preselecţii o să trebuiască să investesc timp şi efort însă nu am nicio problemă. Nu îmi fac griji pentru job. Rămâne să mă interesez ce trebuie să facem pentru preselecţii", a spus Alex, pentru ziuadecj.ro.

Etichete
Comenteaza