Cine fură azi un încărcător, mâine fură o bicicletă! Asta a făcut un minor clujean

Cine fură azi un încărcător, mâine fură o bicicletă! Asta a făcut un minor clujean

Un tânăr de 16 ani din orașul Huedin, județul Cluj, a fost reținut de polițiști pentru furt calificat în formă continuă.

La data de 11 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Huedin au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 16 ani, din Huedin, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

„În fapt, la aceeași dată, în jurul orei 13.00, un tânăr de 26 de ani a sesizat faptul că în cursul nopții de 10/11 august a.c., persoane necunoscute i-ar fi sustras un încărcător de telefon din autoturism, parcat pe o strada din Huedin, cauzându-i un prejudiciu în valoare de aproximativ 100 de lei.

Ulterior, în jurul orei 13.30, un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din Huedin a sesizat furtul unei biciclete electrice din curtea casei sale, fiindu-i cauzat un prejudiciu în valoare de aproximativ 3.900 de lei.

În baza sesizărilor, polițiștii de investigații criminale și cei ai Secției 8 Poliție Rurală Huedin au desfășurat activități investigativ-operative, în urma cărora a fost depistat cu celeritate minorul de 16 ani.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

 

Comenteaza