Cine este clujeanul care a dat lovitura la „Câștigă România", concursul TV prezentat de Virgil Ianțu

Cine este clujeanul care a dat lovitura la „Câștigă România", concursul TV prezentat de Virgil Ianțu
| Foto: facebook.com/castigaromania

Originar din Dej, bărbatul a câștigat ediția din 23 decembrie a cunoscutului concurs de cultură generală.

Ioan Dorin Rus a ieșit învingător la finalul misiunii difuzate în data de 23 decembrie.

Bărbatul este oroginar din Dej, județul Cluj, dar locuiește în București de peste 30 de ani. Este de profesie consilier, căsătorit și tată de fată.

Câștigătorul concursului a reprezentat România timp de 7 ani în 5 misiuni internaționale de menținere a păcii sub egida O.N.U. și U.E., în țări din Balcanii de Vest și Libia, activând în domeniul cercetării penale, potrivit prezent[rii făcute de producătorii emisiunii de pe TVR2.

Îi place să fie în contact cu natura, cu pământul, să lucreze în grădină și să citească. Participarea la „Câștigă România” l-a atras pentru că este o provocare și un minunat prilej de a-și testa cunoștințele despre propria țară.

Ioan Dorin Rus a călătorit mult, nu numai în țară, ci și în lume, din Republica Dominicană până în Rusia, parțial datorită meseriei, dar și pentru a descoperi alte culturi.

Știe că este un pic impulsiv, dar compensează prin seriozitate și spiritul de echipă. Astăzi va intra pentru prima dată într-un concurs de televiziune și abia așteaptă să simtă emoția din fața camerelor de filmare.

"Câștigă România" este primul concurs de cultură generală despre ţara noastră, un format 100% românesc, prezentat de Virgil Ianţu și transmis de luni până joi, de la ora 20:00, la TVR 2.

Comenteaza