Cine e șoferul care a căzut cu mașina în Criș. A furat autoturismul tatălui său

Cine e șoferul care a căzut cu mașina în Criș. A furat autoturismul tatălui său

O mașină a căzut în râul Crișul Repede. Polițiștii au reușit să găsească șoferul. 

Cu privire la evenimentul rutier înregistrat la data de 15 decembrie, în jurul orei 23.30, în care un participant la trafic a semnalat faptul că pe DN1 E60, în localitatea Șaula, comuna Izvoru Crișului, se află un autoturism avariat, ieșit în decor, iar în zonă nu se află nicio persoană, polițiștii au efectuat verificările necesare pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

"În urma sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului împreună cu forțe din cadrul I.S.U. Cluj, constatând că cele sesizate se confirmă, respectiv pe DN1 E60, la km 522+300 m., se află un autoturism avariat, ieșit în afara părții carosabile, în albia râului Crișul Repede, iar în interiorul acestuia, precum și în proximitate nu se află nicio persoană.

La data de 16 decembrie, polițiștii au identificat conducătorul auto, fiind vorba despre un tânăr de 20 de ani, din orașul Huedin, stabilindu-se faptul că la data de 15 decembrie acesta ar fi sustras autoturismul tatălui său, pe care l-a condus dinspre orașul Huedin spre localitatea Păniceni, având dreptul de a conduce suspendat, iar în timp ce se deplasa pe DN1 E60, într-un viraj la dreapta ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă, ulterior răsturnându-se în albia râului Crișul Repede. Totodată, acesta s-a deplasat la o unitate medicală întrucât, în urma accidentului, ar fi suferit vătămări corporale, însă nu a rămas internat.

În cauză cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință".

Comenteaza