Foto CERT Transilvania a montat porți de decontaminare la încă trei spitale

CERT Transilvania a montat porți de decontaminare la încă trei spitale
| Foto: Facebook/CERT Transilvania
CERT Transilvania a montat porți de decontaminare
CERT Transilvania a montat porți de decontaminare
CERT Transilvania a montat porți de decontaminare

CERT-Transilvania a mai montat trei porți de dezinfectare pentru a asigura cadrelor medicale care luptă în linia întâi o protecție sporită împotriva COVID-19.

După prima poartă de decontaminare, cea de la UPU Cluj, voluntarii CERT Transilvania au mers mai departe și au mai montat trei, la Spitalul Clinic De Boli Infecțioase, la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” și la Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca.

"In contextul actual, am lasat totul si ne unim eforturile pentru sustinerea eroilor care lupta pentru noi cu acest inamic - COVID 19.

Aceste porți de decontaminare reduc considerabil riscul de contaminare la dezbrăcarea echipamentului de protecție pe de o parte și la pătrunderea într-o incintă, pe de altă parte și pot fi montate atât în interior, cât și în exterior.

Asa cum ne spune si numele Community Emergency Response Team, acum e timpul cand e cea mai mare nevoie de noi. Pentru ca noi credem cu tărie în puterea binelui, a zâmbetului și a acelui “Mulțumesc!” spus de omul pe care l-am ajutat. Și acestea sunt suficiente. Urcăm în varf de munte, acolo unde nimeni nu mai ajunge, coborâm în cele mai adânci văi dacă cineva are nevoie de ajutorul nostru, iar acum mergem in spitale. Totul e să aflăm … vom fi cu siguranță acolo.

Donează cu cardul pe https://cert-transilvania.ro/donations/ sau prin transfer bancar în contul Asociației CERT-Transilvania RO36BTRL01301205109280XX , cu mențiunea #SOLIDARI . Arată că îți pasă!", transmit cei de la CERT Transilvania.

Comenteaza