Update Foto Centura Apahida, închisă din cauza unui incendiu de vegetație/ Accident cu trei mașini

Centura Apahida, închisă din cauza unui incendiu de vegetație/ Accident cu trei mașini
| Foto: Facebook/Info Trafic jud. Cluj
Centura Apahida, închisă din cauza unui incendiu de vegetație/ Accident cu trei mașini
Centura Apahida, închisă din cauza unui incendiu de vegetație/ Accident cu trei mașini

Pompierii clujeni intervin pe centura Apahida-Vâlcele pentru a stinge un incendiu de vegetație care a izbucnit la marginea drumului, dar și la un accident în care au fost implicate trei mașini.

Poliției Române a anunțat la ora 16.40 că pe DN 1N, Centura Apahida-Vâlcele, municipiul Cluj-Napoca vizibilitatea în trafic este foarte redusă din cauza unui incendiu de vegetație ce are loc în proximitatea carosabilului, astfel că traficul rutier a fost oprit în totalitate. Lucrătorii ISU acționează pentru lichidarea incendiului.

"Se estimează reluarea normală a circulației în 45-60 de minute", conform centrului INFOTRAFIC.

Pompierii implicați în stingerea incendiului au intervenit și la un accident care a avut loc în zonă și în care au fost implicate trei mașini.

"Pe lângă incendiul de vegetație la care se intervine, am oferit sprijin si la un accident rutier. Mai exact, a fost o tamponare între trei autoturisme. Nimeni nu a solicitat asistență medicală", au transmis reprezentanții ISU Cluj.

UPDATE: "În jurul orei 17.00, polițiștii au intervenit la un eveniment rutier produs pe DN VOCE, la km 14+650m, în care au fost implicate 3 autoturisme, rezultând doar pagube materiale.

Coliziunea s-ar fi produs între cele 3 autoturisme care circulau pe direcția Vâlcele spre Apahida, conduse de un bărbat de 45 de ani, din județul Maramureș, un bărbat de 46 de ani, din Cluj-Napoca și un tânăr de 24 de ani, din județul Sălaj", a precizat IPJ Cluj.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

Comenteaza