CENTENAR. Familia Regală şi Iohannis au ajuns la Alba Iulia. Proteste anunţate împotriva Jandarmeriei

CENTENAR. Familia Regală şi Iohannis au ajuns la Alba Iulia. Proteste anunţate împotriva Jandarmeriei

Preşedintele Klaus Iohannis şi Familia Regală au anunţat că vor sărbători Ziua Naţională a României şi în Alba Iulia. Tot în Oraşul Marii Uniri au anunţat că vor veni şi suporteri ai galeriilor de fotbal, care au transmis că îi vor huidui pe jandarmi dacă vor defila la ceremonialul militar.

Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns la Alba Iulia pentru a participa la manifestările de Ziua Naţională. Înainte de sosirea preşedintelui, un bărbat din public i-a strigat senatorului PSD Şerban Nicolae ”Ruşine să vă fie”. Şeful statului s-a oprit la Catedrala Încoronării, unde a depus o coroană de flori, la statuia Regelui Ferdinand, scrie Mediafax.ro. 

De asemenea, şi Familia Regală a ajuns în Alba Iulia, cu Trenul Regal. Sunt prezenţi Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, Alteţa Sa Regală Principele Radu, ASR Principesa Elena şi soţul ei, ES Alexander Nixon, ASR Principesa Sofia şi ASR Principesa Maria.

Parada militară începe la ora 15.30 şi cuprinde 23 de detaşamente de defilare pe jos şi 18 detaşamente de defilare pe jos, 185 de mijloace tehnice şi 23 de aeronave militare.

Pe Facebook a fost creat evenimentul ”Interzis Jandarmeriei Române să defileze de 1 Decembrie 2018”, asumat de o revistă, prin intermediul căruia suporterii echipelor de fotbal anunţă că vor huidui jandarmii dacă vor defila la ceremonialul militar de la Alba Iulia.

LIVE TEXT de la Alba Iulia AICI!

Comenteaza