Foto Cel de-al 10-lea magazin El Unico, deschis la Iulius Mall Cluj

El Unico – Deluxe Tobacco Shop și-a deschis oficial porțile către fabuloasa lume a cigar-ului, de această dată pentru locuitorii Clujului. În compania presei, a iubitorilor de trabuc şi a lui Manuel Inoa, Master Blender La Aurora, invitatul special din Republica Dominicana, El Unico şi-a prezentat specificul, istoria şi planurile de viitor.

Recunoscut ca cel mai important jucator de pe piata de trabucuri premium, El Unico are locatii in Bucuresti (Aeroportul Henri Coanda, Athenee Palace Hilton, J.W. Marriott, Baneasa Shopping City, Mega Mall si El Unico Cigar Lounge), Iasi, Constanta si acum Cluj, urmand ca in acest an sa mai deschida magazine si in Timisoara, Brasov si Sibiu.

El Unico Cluj, aflat in Iulius Mall la parter, in zona Auchan, ofera publicului portofoliul pentru care este deja recunoscut. Astfel, in umidorul sau de cedru de tip walk-in veti regasi cele mai bune trabucuri cubaneze, dominicane si mai nou din Nicaragua, cu preturi care variaza de la 9 lei pana la 1,400 lei per trabuc, faimoasele accesorii S.T. Dupont cu brichete si instrumente de scris de lux, dar si o gama diversa de tigari de foi, tutun de rulat si accesorii pentru fumatori.

Reteaua de magazine ofera si posibilitatea de a adera in mod gratuit la programul de fidelizare El Unico Family, prin intermediul caruia puteti obtine discount-uri pe masura achizitiei si multe alte beneficii, printre care preturi speciale la toate evenimentele El Unico chiar de la inrolare. Ce este important in El Unico este si faptul ca aici veti gasi mereu unele dintre cele mai mici preturi din Romania, dat fiind faptul ca Brands International, compania sa sora, este importatorul unic al majoritatii brandurilor prezentate: Habanos, La Aurora, Arturo Fuente, S.T. Dupont, Barcelo, Chacom, Promocigar, Mac Baren s.a.

El Unico a anuntat si o alta premiera importanta, un moment deosebit pentru comunitatea de trabucuri clujeana: deschiderea celei de-a doua El Unico Embassy in cadrul binecunoscutului restaurant Da Pino. Astfel, aceasta locatie va deveni de acum gazda evenimentelor El Unico, transformandu-se in acea locatie perfecta pentru iubitorul de cigar – un portofoliu bogat de trabucuri, un meniu de fine spirits special creat pentru pairing-uri si acea atmosfera intima preferata de un cigar aficionado.

Comenteaza