Update Foto Ceasul rău, pe Cluj - Turda. Două accidente, în douăzeci de minute/O persoană a ajuns la spital

Două accidente rutiere au avut loc, marți, în mai puțin de o oră, pe DN1 Turda - Cluj-Napoca.

UPDATE accident Feleacu: "Conducatorul auto de 57 ani din Campia Turzii cu directia Cluj, neasigurandu-se, virează de pe banda 1 a Dn 1 pentru a întoarce, moment in care este lovit lateral de auto condus de un cond auto de 24 ani din Cîmpeni, jud. Alba, care circula, de asemenea, spre Cluj, pe banda 2. In urma impactului a rezultat ranirea unei pasagere spate- dreapta, de 32 ani din jud. Alba, din auto condus de cond auto din Campeni", precizează IPJ Cluj.

"O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ au fost alertate, în jurul orei 11:20, ca urmare a unui accident rutier, care s-a produs pe raza localității Feleacu.
Pompierii sosiți la locul intervenției au găsit un autoturism și o autoutilitară avariate și ocupanții ieșiți din acestea. Cinci persoane au fost consultate de către echipajul SAJ, dintre care o femeie de cca 30 de ani a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate, care se pare că a suferit un traumatism la nivelul umărului", informează ISU Cluj.

___________________________________

Imagini de la ambele accidente au fost postate pe pagina de Facebook Info Trafic jud. Cluj, de un șofer care se deplasa dinspre Turda spre Cluj-Napoca. Potrivit acestuia, incidentele au avut loc la un interval de câteva minute unul de celălalt. Primul, la ieșirea din Turda spre Cluj, iar cel de-al doilea, la cca 20 de kilometri mai încolo, la intrarea în Feleacu.

La ora transmiterii știrii, traficul se desfășura cu dificultate, la ieșirea din Feleacu spre Turda.

Comenteaza