Ce spun studenţii despre profesorul Sorin Apostu

Ce spun studenţii despre profesorul Sorin Apostu
Primarul Clujului, Sorin Apostu, este profesor în cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară. Părererile studenţilor de aici referitoare la Apostu sunt împărţite.

ziuadecj.ro a discutat cu mai mulţi studenţi de la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV), unde edilul predă microbiologia şi managementul calităţii. Părerile tinerilor despre profesorul Sorin Apostu sunt diferite.

"Se ocupa mult de noi şi îşi respecta mereu programul. Nouă ni s-a părut un profesor foarte bun, iar examenele susţinute cu el erau foarte corecte", ne-a declarat Adriana, studentă în anul IV la Agricultură.

Cristina şi Andreea nu sunt chiar de aceeaşi părere, în ciuda faptului că nu au avut încă nici o oră cu Apostu. "Urma să ne ţină un curs în semestrul al doilea; nu ştim dacă îl vom mai face cu domnul Apostu sau nu, dar sincer, am înţeles de la colegii mai mari că este foarte strict. La un moment dat au circulat şi zvonuri referitoare la corectitudinea examenelor de la materia dânsului, dar nu ştim ce să credem despre acest lucru", spun fetele, studente în anul II.

Sebastian nu a comentat despre corectitudinea examenelor. "Tot ce pot să spun despre Sorin Apostu este că dumnealui reprezintă un model de profesor la noi în instituţie", susţine studentul din anul IV.

Tiberiu Fărcaş, referent de presă în cadrul USAMV,  a precizat că primarul Clujului avea şase ore de predare pe săptămână la instituţie. Aceste cursuri urmează să fie reîmpărţite între profesori. "Oricine poate fi înlocuit; sunt şefi de lucrări şi conferenţiari care vor putea prelua cursurile. Din punct de vedere didactic, lucrurile merg înainte, mai ales că partea practică era realizată de către colaboratorii dânsului. Plecând însă de la premisa nevinovăţiei, sperăm ca domnul Apostu să revină cât mai repede în mijlocul nostru", a completat Cornel Cătoi, prorector al USAMV.

Comenteaza