Ce spun Barack Obama şi Bill Gates despre moartea lui Steve Jobs

Ce spun Barack Obama şi Bill Gates despre moartea lui Steve Jobs
Preşedintele SUA Barack Obama şi Bill Gates regretă moartea "geniului care a schimbat modul oamenilor de a vedea lumea".

Preşedintele SUA a spus că atât el, cât şi soţia sa, Michelle, sunt profund întristaţi de moartea geniului care a fost printre cei mai mari de inovatori americani, suficient de îndrăzneţ să creadă că el ar putea schimba lumea, şi suficient de talentat pentru a face acest lucru.

"Prin construirea uneia dintre cele mai de succes companii de pe planetă, concepută în garajul casei părinteşti, Steve Jobs a exemplificat spiritul ingeniozităţii americane. Prin intermediul calculatoarelor personale şi internetului adus în buzunarele noastre, el a făcut revoluţia informaţională, nu numai accesibilă, dar intuitivă şi distractivă", a declarat Obama.

Barack Obama a mai menţionat faptul că lumea a pierdut un vizionar, iar cel mai mare omagiu este reprezentat de faptul că majoritatea lumii a aflat despre moartea lui Steve Jobs chiar de pe un dispozitiv inventat de el.


Bill Gates a recunoscut că a fost un concurent al lui Steve Jobs mai bine din jumătate din viaţa sa, dar că în ciuda acestui fapt, au fost şi colegi şi prieteni.

"Lumea rareori are parte de cineva care să producă un asemenea impact ca cel produs de Steve. Este un impact ce va fi resimţit de multe generaţii de acum încolo", a declarat Gates.

Bill Gates a mai specificat faptul că a fost o adevărată onoare pentru el să lucreze cu Jobs şi că îi va simţi lipsa enorm.

 

 

Comenteaza