Ce previziuni a făcut pentru 2024 Baba Vanga, cea care a prezis atacurile de la 11 septembrie și pandemia de COVID

Ce previziuni a făcut pentru 2024 Baba Vanga, cea care a prezis atacurile de la 11 septembrie și pandemia de COVID

Renumita Baba Vanga a făcut o serie de previziuni pentru 2024, printre care se numără și atacuri teroriste.

Vangelia Pandeva Gushterova, cunoscută drept Baba Vanga, a fost o clarvăzătoare oarbă din Bulgaria, care a murit în 1996. Baba Vanga ar fi prezis moartea Prințesei Diana, scufundarea submarinului Kursk, atacurile de la 11 septembrie, precum și pandemia de COVID. Pentru 2024, Baba Vanga a făcut o serie de previziuni sumbre, dar și unele pozitive.

Așa-zisa Nostradamus din Balcani a prezis că liderii lumii vor fi asasinați și vor exista și atacuri cu arme biologice, scrie Mirror.

Vangelia Pandeva Gushterova, cunoscută drept Baba Vanga, este o clarvăzătoare din Bulgaria care a început să facă previziuni încă din tinerețe. Ea își atribuia abilitatea unei tornade care a orbit-o, potrivit alephnews.ro.

Țarul Bulgariei, Boris al III-lea, și liderul sovietic Leonid Brezhnev se numără printre cei care au vizitat-o.

După moartea ei, în 1996, adepții săi au continuat să-i citească profețiile. Aceștia spun că a reușit să prezică moartea Prințesei Diana, scufundarea submarinului Kursk, atacurile de la 11 septembrie, precum și pandemia de COVID.

Pentru 2024, Baba Vanga a prezis asasinarea președintelui rus Vladimir Putin de către un compatriot. În timp ce războiul din Ucraina continuă, moartea președintelui rus va aduce și mai multe incertitudine în lume. Baba Vanga a avertizat că vor fi atacuri teroriste în Europa, în timp ce o „țară mare”, nenumită, va lansa atacuri folosind arme biologice în 2024.

Baba Vanga a prezis o mare criză economică în 2024. Ea a spus că, din cauza tensiunilor geopolitice și a creșterii datoriilor, economia globală va fi învăluită de haos.

Baba Vanga a prezis și o înrăutățire a climei, cu mai multe evenimente meteorologice terifiante de-a lungul anului. Atacurile cibernetice vor fi de asemenea un pericol pentru omenire și se preconizează o creștere a atacurilor asupra infrastructurii critice, cum ar fi rețelele electrice și stațiile de tratare a apei.

Într-o notă mai pozitivă, Baba Vanga a prezis și descoperirea unor noi tratamente pentru boli devastatoare precum Alzheimer și cancer, precum și un progres major în calculul cuantic.

În afară de 2024, Baba Vanga a prezis că foametea în lume va lua sfârșit până la finalul anului 2028, comunismul va reveni în 2076, iar omenirea va putea călători în timp în 2304.

Predicțiile sale, totuși, trebuie privite cu puțin scepticism: Pentru 2023, Baba Vanga a prezis o devastatoare furtună solară care va lovi planeta, precum și un atac cu arme biologice nucleare. Tot ea ar fi prezis că lumea va fi acoperită de întuneric în urma unei invazii extraterestre, în timpul previziunilor pentru 2023, și într-o altă predicție că orbita Pământului s-ar putea „schimba”. Dacă s-ar întâmpla acest lucru, clima de pe Pământ s-ar schimba masiv.

Comenteaza