Greșelile care l-au dat de gol pe turcul care și-a omorât iubita și i-a aruncat cadavrul, ambalat în saci, pe un câmp / Arma crimei, un scaun

Greșelile care l-au dat de gol pe turcul care și-a omorât iubita și i-a aruncat cadavrul, ambalat în saci, pe un câmp / Arma crimei, un scaun

A avut loc reconstituirea crimei de pe autostradă. Suspectul, un cetățean turc, le-a povestit procurorilor cum a omorât-o pe cea care era iubita lui, dar și de la ce a pornit totul.

După ce i-au refăcut traseul pas cu pas și au inspectat locuința, anchetatorii au găsit urmele crimei, deși bărbatul a încercat să le spele cu clor. O pată de sânge i-ar putea aduce pedeapsa maximă.

Bărbatul a recunoscut în lacrimi în fața judecătorilor că a ucis-o pe femeie. A spus că o iubea mult, dar simțea că îl folosește pentru bani, iar asta l-a scos din sărite. Anchetatorii l-au adus la locul faptei pentru reconstituire. Le-a explicat pas cu pas cum a comis crima, apoi au mers pe câmpul de lângă autostradă, unde a fost aruncat cadavrul.

Bărbatul a povestit că femeia folosea banii de la el pentru jocuri de noroc. De la o sală de jocuri a luat-o și în ultima zi, de unde au mers la el acasă. Acolo a început un scandal monstru din cauza banilor. Nervos peste măsură, bărbatul bătut-o până a lăsat-o fără suflare.

Apoi a scăpat de cadavru. A ambalat corpul în saci și l-a abandonat pe un câmp de lângă autostradă. Abia apoi s-a întors acasă să facă curățenie. Nu știa că asta îl va da de gol în fața procurorilor. Anchetatorii au ridicat și arma crimei, care este un scaun.

„Deși locuința inculpatului este una extrem de dezordonată, singurul loc foarte curat, izbitor, prin comparație cu restul locuinței este baia. Inculpatul a spălat inclusiv pereții. Deținea o cantitate impresionantă de materiale de curățenie la domiciliu. Cel mai important este faptul că pe o pungă de plastic transparentă au fost identificate urme de sânge care s-au dovedit a conține profilul genetic al victimei”, spun procurorii, potrivit digi24.ro

Comenteaza