Ce făcea tatăl vitreg al fetiței ucise, când au intrat polițiștii peste el

Ce făcea tatăl vitreg al fetiței ucise, când au intrat polițiștii peste el

Polițiștii au publicat o imagine de la momentul reținerii bărbatului suspectat de uciderea fetiței de 6 ani, găsită moartă lângă un cimitir din Arad.

Tatăl vitreg al fetiței, un tânăr de 23 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind suspect în cazul morții fetiței a cărei dacavru a fost găsit vineri lâgă un cimitir din Arad.

Polițiștii care l-au ridicat marți dimineața pe bărbat din locuință spun că l-au găsit dormind, așa că l-au luat direct din pat.

"Este greu de explicat cum cineva care comite o atrocitate să mai poată dormi și liniștit. El este bărbatul bănuit că ar fi luat viața unui suflet nevinovat. Acesta a fost ridicat din pat, de către colegii noștri.

Acum, să răspundă pentru faptele lui! În acest moment, este reținut, pentru 24 de ore, iar polițiști continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz", potrivit unui mesaj postat marți pe pagina de Facebook a Poliției Române.

Trupul fetei a fost găsit pe un teren de lângă un cimitir, de câinele unui localnic. Copilul a putut fi identificat după ce specialiștii au reușit să îi facă portretul-robot.

Potrivit necropsiei, fetița, care avea 5-6 ani, ar fi murit din cauza unei lovituri la cap. Trupul ei ar fi fost adus ulterior pe câmp și incendiat, cred anchetatorii. Decesul a avut loc cu o zi-două înainte să fie găsită.

Comenteaza