Ce a declarat candidatul la președinție dat dispărut la Cluj și găsit la mănăstire

Ce a declarat candidatul la președinție dat dispărut la Cluj și găsit la mănăstire

Ninel Peia, candidatul Partidului Neamul Românesc (PNR) la alegerile prezidențiale, dat dispărut la Cluj-Napoca, a fost găsit, joi noaptea, la Mănăstirea Putna.

Eu am mers la Mănăstirea Putna pentru a lua binecuvântarea părintelui pentru a merge mai departe în această luptă prezidenţială. Fără Binecuvântarea părintelui, aş fi renunţat. Părintele mi-a dat aseară binecuvântarea. Voi continua şi voi merge mai departe. Nu am dispărut. Am mers la mănăstire să mă rog şi să cer binecuvântarea părintelui stareţ”, a declarat la Antena 3 Ninel Peia.

Ninel Peia, candidatul Partidului Neamul Românesc la alegerile prezidenţiale, despre care poliţiştii clujeni au fost sesizaţi că a dispărut, a fost găsit joi noaptea la Mănăstirea Putna, au declarat pentru Mediafax, surse din anchetă.

”A fost găsit la Mănăstirea Putna, unde a spus că a mers să se roage”, au declarat surse din anchetă. Poliţia Cluj a pecizat că Ninel Peia era cazat în mănăstire şi nu a fost victima niciunei infracţiuni.

Polițiștii clujeni au fost sesizați despre dispariția lui Peia de către Serviciul de Protecție și Pază (SPP). Candidatul la președinție din partea PNR ar fi fost văzut ultima dată în cursul nopții de miercuri spre joi, la ora 01:17 pe camerele de supraveghere ale hotelului în timp ce părăsea clădirea.

„În această după-amiaza, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj a fost sesizat de către SPP despre dispariția lui Peia, candidat la Președinția României. Acesta s-a cazat la un hotel de pe raza municipiului Cluj-Napoca, iar joi dimineață nu a mai fost găsit și nici nu a mai răspuns la telefon", a transmis, joi, IPJ Cluj. 

Comenteaza