Caz şocant în Căianu: şi-a ascuns în şură tatăl mort, ca să-i încaseze pensia VIDEO

Caz şocant în Căianu: şi-a ascuns în şură tatăl mort, ca să-i încaseze pensia VIDEO
Caz şocant petrecut în comuna clujeană Căianu, unde un bărbat a ascuns timp de o lună şi jumătate cadavrul tatălui său în şură, cel mai probabil pentru a-i încasa pensia.

Bătrânul a murit la începutul lunii iulie, dar, în loc să îl înmormânteze, fiul său l-a ţinut într-o ladă din gospodărie. Trupul neînsufleţit a fost descoperit de celălalt fiu al victimei, care a anunţat imediat poliţia.

Bătrânul găsit mort locuia împreună cu fiul său mai mare. Era grav bolnav şi abia se mai putea mişca, aşa că nimeni nu a intrat la bănuieli atunci când nu l-a mai văzut prin gospodărie. Mai ales că băiatul său explica tuturor că l-a dus pe bătrân la spital. Aceasta până când cel de al doilea fiu al victimei i-a descoperit cadavrul în şura din gospodărie.

Reporterul Realitatea TV Cluj a vorbit şi cu vecinii bărbatului care a ascuns cadavrul tatălui său. Vezi ce spun aceştia, în materialul video.

Bărbatul care şi-a ascuns tatăl în şură a refuzat să discute cu presa. În schimb, el a intrat în atenţia oamenilor legii.

Cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală. Necropsia a stabilit că nu există semne de violenţă pe corp, dar cauza exactă a decesului nu poate fi stabilită din cauza gradului avansat de putrefacţie.

Comenteaza