CAZ ȘOCANT: Adolescentă moartă în urma unei hemoragii, după ce ar fi fost drogată. Totul s-a întâmplat în casa unui tânăr pe care l-a cunoscut pe net

CAZ ȘOCANT: Adolescentă moartă în urma unei hemoragii, după ce ar fi fost drogată. Totul s-a întâmplat în casa unui tânăr pe care l-a cunoscut pe net

O elevă de liceu de 16 ani a murit imediat după ce a avut o relație intimă cu un tânăr, în județul Neamț, unde a plecat pentru a participa la un concurs școlar.

Incidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni. Fata, care era din București, a ajuns la Piatra Neamț duminică seara, în jurul orei 21.00, împreună cu alți elevi din Capitală, pentru a participa la un concurs școlar organizat de elevii Colegiului Național „Petru Rareș” Piatra Neamț, scrie G4Media. La gară, fata a fost întâmpinată de un tânăr din Dumbrava Roșie, care a dus-o cu mașina într-o locație necunoscută, iar după aproximativ 3-4 ore au mers împreună la domiciliul său.

Nu se știe ce s-a întâmplat în casa din Dumbrava Roșie, însă în jurul orei 1:20 tânărul și-a sunat mama și a anunțat-o că fata din București sângera abundent și era inconștientă. Astfel, mama tânărului a sunat la numărul de urgență 112 și a solicitat ajutorul unui echipaj medical. Poliția și procurorii au demarat o anchetă.

Echipajul medical sosit la fața locului a constatat că liceana avea o hemoragie genitală severă, iar ulterior, în urma autopsiei, s-a stabilit că tânăra avea ruptură vaginală. De asemenea, aceasta avea droguri în organism, inclusiv methcathinone, un drog sintetic folosit ca alternativă la metamfetamină, conform certificatului medical constatator al decesului.

Potrivit tvneamt.ro, tatăl adolescentei bănuiește că fata ar fi fost drogată forțat sau fără să știe, apoi violată. Astăzi, ea a fost înmormântată la București.

Autoritățile au arestat 3 suspecți sub acuzația de droguri și omor prin imprudență, în legătură cu moartea studentei. Ancheta este în curs de desfășurare.

Comenteaza