Pruncucidere la Cluj: Bebeluș mort după ce mama l-a născut pe ascuns, acasă şi l-a abandonat în cadă

Pruncucidere la Cluj: Bebeluș mort după ce mama l-a născut pe ascuns, acasă şi l-a abandonat în cadă
| Foto: MamaPlus.md

O femeie din Cluj în vârstă de 40 de ani a născut acasă, pe ascuns. Ea și-a abandonat bebelușul într-o cadă, unde a fost găsit mort câteva ore mai târziu.  Cauza morţii copilului ar fi o hemoragie puternică, pentru că femeia nu i-ar fi tăiat bine cordonul ombilical.

Conform medicilor, se pare că bebelușul s-ar fi născut viu, chiar la termen, însă a murit în cele câteva ore în care a fost lăsat nesupravegheat în cadă, transmite observatornews.ro.

Femeia, care mai are cinci copii, este din Rugăsești, județul Cluj. Ar fi născut vineri noapte, deși nimeni din familie nu știa că este gravidă. Fratele ei a sunat la ambulanță când a văzut că femeia sângerează puternic și a cerut ajutorul medicilor. Ulterior a fost găsit și bebelușul: o fetiță deja decedată în cada din baie.

Femeia a fost transportată la spital, unde a fost internată, iar fetița a fost preluată de medicii legiști. Pentru moment, cauza mortii copilului ar fi o hemoragie puternică, pentru că femeia nu i-ar fi tăiat bine cordonul ombilical.

Deşi toate indiciile duc spre pruncucidere, deocamdată, anchetatorii iau în calcul 3 variante în acest caz: avort provocat, avort spontan sau pruncucidere.

Comenteaza