Cât l-a costat gluma cu coronavirusul pe clujeanul care a pus pe jar autoritățile

Cât l-a costat gluma cu coronavirusul pe clujeanul care a pus pe jar autoritățile

Un clujean s-a ales cu amendă după ce, marți, în urma unui accident rutier, a făcut o glumă afirmând că se grăbeşte pentru că tocmai a sosit din Italia.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Pompaş, a declarat, marţi, corespodentului Mediafax, că un șofer implicat într-un accident rutier cu un autobuz a mers la sediul companiei de transport pentru a încheia constatarea amiabilă, iar din discuţiile purtate aici a reieşit să se grăbeşte pentru că a venit cu o seară înainte din Italia.

Bărbatul a semnat actele şi plecat, iar reprezentanţii companiei au sesizat Poliţia. Imediat după sesizare au fost luate măsuri urgente pentru verificarea veridicității aspectelor semnalate și luarea măsurilor care se impun, împreună cu celelalte instituții cu atribuții în domeniu.

Conform polițiștilor, oamenii legii au verificat şi locul de muncă al bărbatului, dar şi la aeroport şi la frontieră, constatându-se că a revenit din Italia în anul 2018, nu "aseară". Bărbatul a spus că a glumit și a fost sancţionat cu 1.000 lei pentru farsa cu coronavirusul.

Poliţiştii clujeni atrag atenţia că astfel de atitudini vor fi sancţionate în condiţiile date de măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului.

Comenteaza