Foto "CASCADĂ" de permise suspendate şi amenzi în Cluj

"CASCADĂ" de permise suspendate şi amenzi în Cluj
IPJ Cluj

Poliţiştii clujeni au organizat o acţiune în sistem "cascadă" miercuri, 28 februarie. Aceasta a avut ca scop creşterea siguranţei rutiere, iar vitezomanii au fost taxaţi de oamenii legii: 12 permise suspendate şi amenzi de 40.000 de lei. 

În data de 28 februarie a.c., în intervalul orar 07.00-14.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat o acțiune, în sistem „cascadă”, pe DN1-E60, pe tronsonul de drum Turda – Cluj-Napoca - Huedin – Bucea, în scopul prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente identificate în urma analizei.

În acest sens, activitatea a fost susținută cu sprijinul efectivelor de poliție rutieră din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Poliției municipiului Turda, Poliției Orașului Huedin, în colbaorare cu efectivele Serviciului Rutier Bihor.

În cadrul acțiunii au fost constatate și aplicate 62 de sancțiuni contravenționale, în valore totală de peste 40.000 de lei, dintre care 50 au fost pentru încălcarea regimului legal de viteză.
"CASCADĂ" de permise suspendate şi amenzi în Cluj / Infractorii şoselelor

În cazul a 12 coducători auto, surprinși cu aparatul radar depășind limita legală de viteză cu peste 51 km/h, a fost luată măsura suspendării dreptului de a conduce. Totodată, polițiștii au reținut 3 certificate de înmatriculare, 2 pentru lipsa poliței de asigurare obligatorie R.C.A., iar 1 pentru inspecția tehnică periodică expirată, a transmis IPJ Cluj într-un comunicat de presă.

Pentru a evita evenimentele deosebite sau accidentele de circulație grave, vă îndemnăm să conduceți prudent, să respectați regulile de circulație și limitele legale de viteză stabilite pentru fiecare sector de drum. Acțiunile polițiștilor vor continua să fie orientate spre creșterea siguranței rutiere, prin aplicarea și impunerea strictă a normelor de circulație, în vederea descurajării conduitei iresponsabile la volan, mai precizează poliţiştii. 

Comenteaza