Casă de amanet din Mărăşti, prădată de hoţi VIDEO

Casă de amanet din Mărăşti, prădată de hoţi VIDEO
O casă de amanet de pe strada Aurel Vlaicu, din cartierul clujean Mărăşti, a fost jefuită în noaptea de marţi spre miercuri. Se pare că hoţii ar fi fugit cu un seif în care se afla suma de 100.000 de lei.

Angajaţii casei de amanet din cartierul Mărăşti au observat când au ajuns la serviciu că lipseşte un seif şi au sunat la 112.

"Poliţia a fost sesizată în această dimineaţă, în jurul orei 8m despre faptul că în cartierul Mărăşti din Cluj-Napoca a avut loc un furt dintr-o casă de amanet. La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă, iar politiştii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a comis fapta şi tragerea la raspundere a faptuitorilor", a declarat Adriana Vornicu, purtător de cuvânt al IPJ Cluj.

Poitrivit anchetatorilor, spargerea a avut loc pe timpul nopţii. Poliţiştii criminalişti au căutat amprente în interiorul casei de amanet şi au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere. Hoţii au avut de trecut de două uşi pentru a ajunge în interiorul casei de amanet.

Casa de amanet se află într-un imobil cu mai multe firme, dar în care se află şi locuinţe personale. Accesul în zonă a fost interzis în intervalul în care echipa criminaliştilor a adunat probe.

Reprezentanţii firmei care deţine casa de amanet au refuzat să facă declaraţii în acest caz.

 

Comenteaza