Care este starea tânărului care a căzut în gol de pe un bloc din Mănăștur

Care este starea tânărului care a căzut în gol de pe un bloc din Mănăștur

Tânărul care a căzut duminică de pe un bloc din Mănăștur a suferit multiple traumatisme și se află în stare critică la spital.

Tânărul a supraviețuit căderii și a fost transportat de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe. Ulterior, acesta a fost transferat la Clinica de Neurochirurgie, unde se află internat pe secția de Terapie Intensivă, urmând a fi supus unei intervenții chirurgicale la coloană.

"Pacientul prezintă traumatisme la nivel cervical și toracic, cu arii extinse de contuzie pulmonară. A fost evaluat în Unitatea de Primiri Urgențe, iar în momentul de față se află în stare critică la compartimentul de terapie intensivă neurochirurgie, pentru monitorizare și îngrijiri de specialitate. Astăzi, pacientul a fost supus unor noi investigații imagistice pentru o evaluarea mai exactă a stării, urmând să să intervină chirurgical pentru fixarea coloanei vertebrale", a declarat pentru Ziua de Cluj, Doru Danciu, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj.

Reamintim că tânărul s-a prăbușit, duminică dimineața, de pe un bloc cu patru etaje de pe strada Câmpului (detalii AICI).

Comenteaza