Care este starea poliţistului rănit într-un accident de motocicletă la Cluj. Colegii au donat sânge ca să îi salveze viaţa

Care este starea poliţistului rănit într-un accident de motocicletă la Cluj. Colegii au donat sânge ca să îi salveze viaţa

Poliţistul din Cluj-Napoca, rănit în urma unui accident de motocicletă pe strada Moţilor, se simte mai bine. Peste 60 de colegi au donat sânge, la finalul săptămânii trecute, la Centrul de Transfuzii din Cluj ca să îi salveze viaţa.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Starea tânărului de 27 de ani rămâne în continuare gravă, dar evoluează în bine. Nu mai are hemoragii interne, dar respiră în continuare cu ajutorul aparatelor.

Colegii politistului s-au mobilizat pe rețelele de socializare și au făcut un apel pentru donare de sânge. „Colegul nostru Ciceu Mircea Bogdan, din cadrul Secției 6 Poliție, a fost implicat intr-un tragic accident de circulație, care i-a produs grave leziuni interne. Acesta se zbate acum între viață și moarte și are nevoie urgentă de sânge. Începând de vineri dimineață, colegii care doresc să îl ajute pot dona sânge la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine (str. Nicolae Bălcescu nr.18) cu precizarea că sângele este destinat pacientului Ciceu Mircea Bogdan”, este mesajul postat pe Facebook.

La data de 10 mai 2018, în jurul orei 11:00, pe strada Moților din Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu avarierea a două autovehicule și rănirea unei persoane.

“Un bărbat de 27 ani din comuna Borşa, județul Cluj, în timp ce conducea motocicleta, pe banda a doua a străzii Moților spre Calea Mănăștur, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a căzut pe partea carosabilă, după care s-a lovit de un autoturism care era condus de o femeie pe banda întâi în aceeași direcție de mers și efectua viraj la dreapta pentru a intra în curtea unui imobil. Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a motociclistului”, transmite IPJ Cluj.

Poliţistul se afla în timpul liber la momentul producerii accidentului.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza